If you want to go , please click the button below

Word ook leverancier van Coperama

Ons doel is om de beste in onze sector te zijn door het onderhandelen van de meest optimale inkoopcondities voor onze leden in de horeca.

Onze jarenlange ervaring als inkooporganisatie voor een hotelgroep waar zowel grote als kleine hotels zijn aangesloten zijn wij bekend met de specifieke behoeften van elk type bedrijf. Door transparantie, kennisdeling en samenwerking met zowel onze leden als leveranciers zullen wij in staat zijn elke keer opnieuw onze dienstverlening optimaliseren waarbij een win-win-winsituatie ontstaat.

Coperama biedt haar leveranciers een online tender systeem aan welke de onderhandelingen en gunning en diensten optimaliseert. De snelheid, veiligheid en transparantie van het systeem versterkt de relatie tussen de leveranciers en Coperama.

Ook deelnemen aan een online tender, schrijf u dan in op ons eSourcing platform:

Word ook lid bij Coperama Benelux het inkoopplatform voor de horeca.

ONZE LEVERANCIERS

Calculadora Express

Heeft u haast? Vul dit eenvoudige formulier in, geef aan wat voor type klant u bent en u heeft inzicht in wat onze Coperama klanten , net als u, besparen.

Calculadora de la Cesta

Wilt u waarde voor uw werkelijke aankoop? Neem uw huidige levering, zoek naar de producten in onze catalogen en voeg deze toe aan uw winkelkar. Zo kunt u vergelijken hoeveel het u werkelijk kost bij Coperama.