If you want to go , please click the button below

Onze Missie

Ons doel en onze missie als onderneming bestaat erin de nr. 1 van onze sector te zijn, met de volgende premisse; het onderhandelen van de meest optimale inkoopcondities voor onze leden.

Met een sterke achtergrond en specialisme in centrale inkoop voor groepen hotels, zullen wij juist ook een toegevoegde waarde zijn voor individuele hotels.

Wij behandelen elke klant als individu en zullen juist in het voortraject naar het geheel van wensen, behoeften en karakteristieken van onze leden kijken. Door deze aanpak zal er naast een financieel voordeel op een aantal commodity’s in samenwerking met onze strategische leveranciers een passend en transparant voorstel worden gemaakt indien de omvang en karakteristieken van onze klant hierom vraagt. Onze jarenlange ervaring als inkooporganisatie voor een hotelgroep waar zowel grote als kleine hotels zijn aangesloten zijn wij bekend met de specifieke behoeften van elk type bedrijf. Door transparantie, kennisdeling en samenwerking met zowel onze leden als leveranciers zullen wij in staat zijn elke keer opnieuw onze dienstverlening optimaliseren waarbij een win-win-winsituatie ontstaat.

We zorgen voor het contractbeheer en de bemiddeling met de diverse leveranciers, waarbij we de beste condities en oplossingen voor uw bedrijf zoeken. Omdat wij een groep klanten vertegenwoordigen met vergelijkbare inkoopprofielen en gezamenlijke volumes zullen wij continue in staat zijn onze condities te optimaliseren.

Heeft u interesse om meer te horen over Coperama, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om onze werkwijze en de voordelen voor uw bedrijf verder toe te lichten.

ONZE LEVERANCIERS

Calculadora Express

Heeft u haast? Vul dit eenvoudige formulier in, geef aan wat voor type klant u bent en u heeft inzicht in wat onze Coperama klanten , net als u, besparen.

Calculadora de la Cesta

Wilt u waarde voor uw werkelijke aankoop? Neem uw huidige levering, zoek naar de producten in onze catalogen en voeg deze toe aan uw winkelkar. Zo kunt u vergelijken hoeveel het u werkelijk kost bij Coperama.