If you want to go , please click the button below

Diensten

Coperama, Online Catalogus

Online Catalogus

Toegang tot meer dan 40,000 producten en diensten bij meer dan 750 leveranciers en fabrikanten voor de Benelux Spaanse en Italiaanse markt. Een E-procurement tool voor online inkoop mogelijkheden op het gebied van F&B, OS&E, Diensten en FF&E. Wij bieden u de totaaloplossing van een one-stop-shop.

Coperama, Kosten Analyse

Kosten Analyse

Prijs is een van de variabelen om kosten te kunnen reduceren. Via de online catalogus van Coperama krijgt u inzicht in de prijs maar niet in de indirecte kosten zoals kwaliteit, category management en logistiek . Wij helpen u om de totale kosten inzichtelijk te krijgen zodat u onderaan de streep de beste deal krijgt.

Coperama, Category Management

Category Management

Wij hebben 40,000 producten en diensten in onze portfolio. Samen met u kijken wij naar de beste assortimenten en producenten voor uw bedrijf om u te laten profiteren van de beste condities.

Coperama, Housekeeping Outsourcing

Housekeeping Outsourcing

Denkt u er ook wel eens over na hoe u kunt besparen op uw housekeeping kosten? Onze experts helpen u graag om te onderzoeken wat er mogelijk is.

Coperama, Housekeeping waskosten

Housekeeping waskosten

Waskosten zijn naast de energiekosten een zeer grote kostenpost waar u vaak langdurige contracten voor af moet sluiten. Samen met onze experts kunnen wij kijken wat voor uw bedrijf de beste oplossing is.

ONZE LEDEN

Calculadora Express

Heeft u haast? Vul dit eenvoudige formulier in, geef aan wat voor type klant u bent en u heeft inzicht in wat onze Coperama klanten , net als u, besparen.

Calculadora de la Cesta

Wilt u waarde voor uw werkelijke aankoop? Neem uw huidige levering, zoek naar de producten in onze catalogen en voeg deze toe aan uw winkelkar. Zo kunt u vergelijken hoeveel het u werkelijk kost bij Coperama.