If you want to go , please click the button below

Lidmaatschap aanvragen

We zijn verheugd dat u overweegt om Coperama lid te worden. Als u contact met ons opneemt zullen wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen voor een afspraak.

Heeft u op voorhand specifieke vragen voor ons? Vermeld dit dan bij de opmerkingen zodat wij u snel en efficiënt kunnen voorzien van deze informatie.

Afspraak

Wij plannen graag een afspraak met u in om onze werkwijze verder toe te lichten. Hierna zullen wij, op basis van een kort consult, een eerste inventarisatie doen van de mogelijkheden om u te ontzorgen en besparingen inzichtelijk te maken.

Overeenkomst

Indien blijkt dat de aansluiting bij Coperama Benelux voor beide partijen aantrekkelijk is, zal er een overeenkomst/SLA worden afgesloten. Wij rekenen geen lidmaatschapsbijdrage.

Start snel!

U kunt direct profiteren van de Coperama Condities via een eigen login op de Coperama website. Hier kunt u de assortimenten en prijzen van onze leveranciers bekijken en via de online shop bestellen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om eenvoudig offertes aan te vragen. Naast de Coperama website kunt u op uw vertrouwde wijze uw bestellingen plaatsen. Zowel de levering als de omzet zullen geschieden via de leverancier.

Voor meer informatie neem contact met ons op via:

benelux@coperama.com
+31 85 90 22 750

Wordt ook een partner van Coperama Benelux, het inkoopplatform voor de horeca

ONZE LEDEN

Calculadora Express

Heeft u haast? Vul dit eenvoudige formulier in, geef aan wat voor type klant u bent en u heeft inzicht in wat onze Coperama klanten , net als u, besparen.

Calculadora de la Cesta

Wilt u waarde voor uw werkelijke aankoop? Neem uw huidige levering, zoek naar de producten in onze catalogen en voeg deze toe aan uw winkelkar. Zo kunt u vergelijken hoeveel het u werkelijk kost bij Coperama.