If you want to go , please click the button below

Leden

Coperama vertegenwoordigt meer dan 1200 bedrijven in o.a. Spanje, Nederland, Italië, Frankrijk, België, Engeland en Luxemburg (en binnenkort ook Duitsland). Samen kopen al deze vestigingen in bij meer dan 750 leveranciers in Europa.

Vertrouwen is van groot belang en een vaste waarde bij al onze leden, leveranciers en partners.

Door onze inkoop en hotellerie kennis te koppelen aan nieuwe (technologische) ontwikkelingen en te blijven herinvesteren in onze partners, kunnen wij duurzame en langdurige relaties/partners blijven behouden. Ook stelt dit ons in staat om zowel leden als leveranciers te ondersteunen met het bereiken van hun doelstellingen.

Onze doelstelling is het optimaliseren van de totale inkoopgerelateerde kosten, wij gaan verder dan alleen prijs onderhandelingen.

Diensten

Wij helpen om het gehele inkoopproces te optimaliseren.

Zie meer

Lidmaatschap aanvragen

Neem contact met ons op, dan kunnen wij gezamenlijk een afspraak inplannen.

Zie meer

Toegang tot de online catalogus

Duizenden producten met exclusieve prijzen voor de klanten Coperama.

Zie meer

ONZE LEDEN

Calculadora Express

Heeft u haast? Vul dit eenvoudige formulier in, geef aan wat voor type klant u bent en u heeft inzicht in wat onze Coperama klanten , net als u, besparen.

Calculadora de la Cesta

Wilt u waarde voor uw werkelijke aankoop? Neem uw huidige levering, zoek naar de producten in onze catalogen en voeg deze toe aan uw winkelkar. Zo kunt u vergelijken hoeveel het u werkelijk kost bij Coperama.