If you want to go , please click the button below

Wie zijn wij?

Het in 2010 opgerichte Coperama, het nummer één inkoopplatform voor de horeca in Zuid-Europa, heeft 800 leden, die per december 2015 goed waren voor een inkoopvolume van € 300 miljoen. Met een startportfolio van 55 hotels en jaarlijks inkoopvolume van € 100 miljoen in de Benelux, is Coperama Benelux dankzij de gecombineerde volumes en inkoop-compliance van zijn huidige leden in de verschillende landen in staat om de beste plaatselijke en Europese deals in de markt te sluiten voor alle soorten benodigdheden in alle horecacategorieën: Food & Beverages, Non Food, Operationele Services en "off the shelf" Meubels & Apparatuur.

Ons team heeft met meer dan 15 jaar ervaring in de verschillende gebieden van inkoop van de Hospitality markt de kennis in huis om voor onze leden efficiënt te contracteren tegen optimale condities. Gedurende de 15+ jaar ervaring hebben wij een brede portefeuille van leveranciers opgebouwd en gewerkt aan solide, duurzame en consistente relaties met de grote spelers maar ook met de hotel specifieke leveranciers. Door de breedte van onze portefeuille hebben wij een dekking van > 90% van het inkoopvolume in uw hotel. Van achtergrond muziek, tot food, van onderhoud tot cellulose en van tv's tot amenities. Afhankelijk van de categorie en uw behoefte kunt u profiteren van onze condities. Hetzij door ons gestapelde volume, hetzij in de vorm van een persoonlijke offerte welke door ons voor u zal worden onderhandeld bij onze groothandels.

De leden van Coperama kunnen voordelen behalen op het gebied van inkoop. Hierin beperkt Coperama zich niet tot het bieden van besparingen op de producten en diensten voor de hospitality. Maar is onze filosofie is ook gericht op ontzorgen in het inkoopproces en uiteraard het beheren van de leverancierscontracten. Heeft u interesse om meer te horen over Coperama, neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag langs om onze werkwijze en de voordelen verder toe te lichten. Coperama is een internationale organisatie en is momenteel actief in Spanje en de Benelux en wordt op korte termijn uitgebreid naar Centraal Europa en Italië.

ONZE LEVERANCIERS

Calculadora Express

Heeft u haast? Vul dit eenvoudige formulier in, geef aan wat voor type klant u bent en u heeft inzicht in wat onze Coperama klanten , net als u, besparen.

Calculadora de la Cesta

Wilt u waarde voor uw werkelijke aankoop? Neem uw huidige levering, zoek naar de producten in onze catalogen en voeg deze toe aan uw winkelkar. Zo kunt u vergelijken hoeveel het u werkelijk kost bij Coperama.